نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمان > معرفی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمان
۱۲۵ بازدید

جهاددانشگاهی استان کرمان در سال ۱۳۵۹ تاسیس گردید در چهار حوزه معاونت پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و پشتیبانی فعالیت می نماید. در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه کرمان به منظور توسعه آموزش‌های علمی کاربردی، ارتقای دانش و ایجاد مهارت‌های لازم و به فعالیت درآوردن استعدادهای نهفته در افراد در سال ۱۳۸۰تاسیس شده است و بر ایجاد توانایی‌های لازم برای کاربرد علوم و تکنولوژی و استفاده افراد در طیفی از مشاغل تاکید دارد.

این دانشگاه با مشارکت جهاد دانشگاهی استان کرمان نسبت به تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و استان می‌پردازد.

بالا