نسخه آزمایشی
۶۱ بازدید

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمان، به مناسبت ولادت امام رضا (ع)؛ کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم با حضور رییس جهاددانشگاهی استان کرمان و جمعی از پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمان  در حسینیه شهدای گمنام دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد. در این مراسم، حجت السلام و المسلمین مومنی به تفسیر سوره لقمان پرداخت.

این مفسر قرآن افزود: لقمان دارای صفت حکیم بود و به ایشان لقمان حکیم می گفتند سه خصوصیت ایشان شامل امانت دار بودن(خیانتکار نبودن)، اهل صدق بودن(اهل دروغ نبودن) و وفای به عهد، لقمان را به این مقام رساند، که خداوند از زبان وی امت پیغمبر را موعظه می کند و آنچه لقمان به فرزندش به عنوان نصیحت مطرح کرده خداوند در قرآن آورده است.

یادآور می شود: در این جلسه قاری ممتاز استان مجتی ید الهی  جهت تلاوت قرآن حضور داشتند و همچنین عطر افشانی و گل افشانی قبور مطهر شهدا در حسینیه شهدای گمنام دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *